Skip to main content

Pole Dance

Intenzivní

15 lekcí

1 800 Kč

Pole Dance, nebo-li tanec NA tyči, je účinná metoda, jak vytvarovat svou postavu. Propojuje prvky akrobacie, gymnastiky, moderního i klasického tance a jógy. Pole dance je především o zábavě, o překonávání vlastních limitů a radosti z pohybu. Na tyči posilujeme s vlastní vahou těla, což je nejpřirozenější způsob tvarování postavy a posílení svalů.

Pole dance zábavnou formou nahradí nudné hodiny v posilovně a navíc Vám zaručí, že zpevníte své tělo od hlavy až k patě. Při pravidelném tréninku budete cítit zejména posílení břišních svalů a horní poloviny těla. Pole dance je vhodný také pro ženy, které se chtějí zbavit přebytečných kilogramů. Určitě se nemusíte obávat, že na hodinách nebudete stačit, neboť naše lektorky jsou certifikovány, speciálně vyškoleny a výuka probíhá postupně - od lehčích prvků po náročnější.

Pole Dance je výborný pro ty, kteří chtějí:

  1. Zlepšit fyzickou kondici
  2. Vytvarovat postavu
  3. Shodit přebytečné kilogramy
  4. Posílit
  5. Odreagovat se v příjemném kolektivu a zábavnou formou
  6. Naučit se něco nového
  7. Zlepšit koordinaci
  8. Zvýšit sebevědomí
  9. Zatančit si
  10. Zlepšit flexibilitu

Druhy lekcí v našem heatfit centru

Kurz Pole Dance

Kurzy se skládají z 15 lekcí, které jsou rozděleny podle náročnosti od L1 (vhodný pro úplné začátečnice), L2 (vhodný po absolvování kurzu L1), L3 (vhodný po absolvování kurzu L2).

Cena: 1 800 Kč

Pole Dance - trénuj sám

Lekce určená pro vlastní trénink bez lektora.

Cena: 80 Kč

Trenéři